Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1998, η e-podies παράγει και πωλεί υψηλής ποιότητας επαγγελματικά ρούχα για τους τομείς της υγείας, τροφοδοσίας , εστίασης και γενικότερα στο χώρο της HO.RE.CA. με κύριο γνώμονά μας την συνέπεια και τον επαγγελματισμό.

Ιστορική εταιρεία της Θεσσαλονίκης, η e-podies προμηθεύει τα προιόντα της σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλες εταιρείες και βιομηχανικούς ομίλους. Περιλαμβάνει μεταξύ των πελατών της κλινικές υγείας και οδοντιατρικά κέντρα, εταιρείες catering και σουπερμάρκετ, διαφημιστικές εταιρίες και διαφημιστικά πρακτορεία , αρτοποιία , bar-café , χώρους εστίασης και πολλά άλλα καλύπτοντας πελατολόγιο σε ολόκληρη την Ελλάδα Κύπρο και Ευρώπη

Εκτός από την πώληση επαγγελματικών ενδυμάτων, η e-podies παράγει ρούχα εργασίας με εκτύπωση ή κέντημα του λογοτύπου της εταιρείας σας.

Ο κύκλος παραγωγής μας αποτελείται από την αποθήκευση, την κοπή, την παραγωγή και τη συσκευασία των ενδυμάτων, τα τμήματα ελέγχου ποιότητας. Το γραφείο πωλήσεων ασχολείται με την άμεση επαφή με τους πελάτες για να καλύψει κάθε ανάγκη. Οι αντιπρόσωποί μας είναι διαθέσιμοι για να σας δείξουν τα δείγματα προϊόντων στην εταιρεία σας.

H e-podies με 20 χρόνια ιστορίας στην παραγωγή και εμπορία επαγγελματικών ενδυμάτων και ενδυμάτων για κάθε χώρο εργασίας. Για πληροφορίες σχετικά με υφάσματα και χρώματα, για αιτήματα προσαρμογής προϊόντων, καλέστε μας στο +30 2310 65 19 36 ή γράψτε μας στα κάτωθι emails:

sales@e-podies.gr

info@e-podies.gr

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

To ensure you the best experience, we use cookies on our site.